::bdkleovirgo::..

this blog is dedicated to my life..my passion and my sensitive heart that no one seems to understand...

Thursday, March 17, 2005

::antara lolipop dan kasut kung fu..

about work..
..more on the annual dinner.. utk event lusa ni kat marriot putrajaya, i'm 70% ready.. cewah.. mana tak nyek semalam gi beli seluar nak match with my 'cheongsam' and also kasut kung fu..
i tau.. kalau nak carik kekasut kung fu tu kena cari kat kekedai lelama.. kekedai baru mmg susah sikit.. so last saturday AZ n I terjumpa kedai kat bandar kuantan.. kedai lama yg still jual bebarang ala ala in the 60s.. so i went there yesterday.. sesampai dah kul 6.45.. mmg dah sedia maklum kedai lelama ni selalu nyek tutup by 6.. bukan cam hush puppies ke yg bukak sampai 9.30pm hehehe.. so i was rushing from office to bandar.. sesampai jek kedai dah nak tutup.. dah tarik grill dah pun.. tapi aku saje jek bukak mulut tanya, "..nya, bukak lagi ka?.." ..dia kata bukak, so aku masuk jek lah.. terus aku tunjuk kasut kung fu yg aku nak tu.. risau jugak saiz tak de.. so nyonya ni usaha lah carik kan.. memula bagi yg ada tapak.. tapi aku tak nak sebab mana ada kung fu pepakai heels ni.. so dia naik balik ke atas nak carik kan yg bertapak rata.. lepas puas turun naik, akhir nyek berjumpa lah ngan kasut tu.. sesuai lah saiz 42 yg dia bagi tu.. the cost.. RM10 jek.. malas lak rasa nak tawar menawar sebab kesian tgk nyonya tu turun naik berusaha nak dapatkan my size.. and i think 10 bucks is murah enuff.. nak carik kapak mainan and that big circular-rainbow-lolipop.. apa ntah org panggil lolipop ni, tapi kat famous amos ada lah...

about us..
..besok AZ ikut gi KL.. tak tau lagi nak tidur mana.. tak decide lagi.. nak gi rumah N ke atau nak gi rumah kak liza.. kalau rumah N masalah parking.. kalau rumah Kak Liza plak.. karang banyak soal, kenapa duduk kejap jek lah etc, tak masuk dia ajak aku belanja belikan baju utk anak dia hehehe... anyway, besok will be a long drive to KL after work.. sure sampai KL dlm kul 9 or 10.. sure very the tired.. then saturday AZ nak gi rumah kengkawan dia kat keramat while I gi mines sebab ada wedding.. jumpa balik pun kat hotel..around 2pm or so.. then will be doing some shopping with AJ plak.. ada few stuff nak carik.. wig kalau boleh n those lolipop n kapak mainan tu.. planning to ask N & Z to teman AZ masa aku gi dinner.. tu pun kalau they all tak sibuk.. gilah tgk wayang ke apa.. then tgh malam boleh le gi lelepak memana meminum ke.. AJ kata nak lepak our hotel room.. jgn lah plak mamat tu nak mengangkut ke apa.. perlu ke nak orgy hahahaha.. keji statement.. harus lah aku ngan AZ kena tunggu kat luar pintu lak kang..

others..
..aku rasa kan blog aku dari hari ke hari semakin tak menarik.. cam bosan jek.. tapi aku rasa selepas tertubuh nyek blog ni, aku lebih tenang and lebih ceria dari dulu.. sebab tu kot akak angkat aku kata aku dah berisi.. my mom pun cakap cam tu.. hehehe.. ok lah kan..