::bdkleovirgo::..

this blog is dedicated to my life..my passion and my sensitive heart that no one seems to understand...

Sunday, March 20, 2005

::night of the stars...

as expected, semua dress up gegile.. ramai jugak lah yg jadik kung fu hustle nyek malam tu.. patut lah aku nak pinjam kapak tak dapat pun.. I end up with 2 bijik lollipop jek.. bought it a famous amos alamanda.. there’s flinstones, maraliyn Monroe.. harry potter, luke skywalker and other star wars cast.. isk banyak lah kalau nak list..

aku memang awal awal dah mengaku kalah lah.. tak yah lah harap nak menang best dress ke hapa hehehe…
tapi yg best wan pakai baju ala ala Chinese gak.. sesuai lah.. semua org kata we all ala ala matching n macam dah pakat.. semua tanya kenapa bad tak pakai imej Chinese jugak.. tu lah kalau dia pakai sure lengkap the three of us jadik ‘the charm ones’ hehehe..

I didn’t win anything.. not even a lucky draw prize.. mengharap jugak lah aku dapat pakej ke bali tu ke or that RM2,000 holiday package to anywhere tu kan.. hmm jgn harap, voucher RM50 pun tak dapat ok..
The food is good.. they had some acts lah malam tu tapi cam tak best jek.. esp the elvis thingy.. tak yah tak pe.. tapi as usual, tak lengkap kalau event tak de tari menari kan.. makan they open the dance floor around 11.30.. masa tu my bos and the three of us ada discussion jap.. aku masuk lah kejap ke dewan tu nak amik camera.. tengok bebudak ni semua tengah suka gile terkinja kinja hehehe.. nak jugak join, tapi rasa cam tak best plak.. nasib baik sebab my boss bagi remark “..macam mana kita nak ubah culture menari nari ni ke mengaji..”.. ooppss….