::bdkleovirgo::..

this blog is dedicated to my life..my passion and my sensitive heart that no one seems to understand...

Friday, April 15, 2005

::dah weekend..kejap jek..

..besok nak gi KL.. Jack is getting married tommorrow.. I dont plan to go to the church.. cukup sekadar gi reception dia kat eastin hotel..

as soon as AZ sampai rumah besok, terus we will be shooting for KL.. malam tu he'll lepak with N & Z while aku gi reception tu.. sunday plak we all ada picnic.. bebudak ni sibuk nak revive zezaman sekolah dulu.. so they all nak picnic kat area taman tasik titiwangsa.. sebelum tu we all akan gi melawat tugu negara etc.. khairul kata nak join.. si eizlan tu tak tau lah nak join ke tak..

we are also enrolling ourself to this walk-a-hunt.. sounds fun.. N, Z, AZ and me will be teaming up as a team.. nama group tak tau nak bagi nama apa.. perlu ke bagi nama flamingo??.. wah very the statement kan hahaha..

anyway.. gtg now.. nak gi survey new spot for the family day..bosan tul..