::bdkleovirgo::..

this blog is dedicated to my life..my passion and my sensitive heart that no one seems to understand...

Saturday, April 16, 2005

::jack's wedding..

hari ni jack kawin..
we used to be very close masa matriks dulu.. at last dia kawin jugak ngan bf dia tu.. lama jugak they all couple..
nasib baik dia tak tunggu si arman hahaha...
kesian dia.. minat kat arman tapi arman tak minat kat dia.. instead arman minat kawan baik dia plak..
tapi kalau nak ikutkan, aku pun jahat jugak.. yelah.. i had a fling with si arman tu hahaa.. keji kan.. bukan aku yg carik, mamat tu yg lepak kat bilik aku satu sem.. lagipun it was 'accidental' jugak lah.. sebab that thing jadi pun masa exam week that sem.. alah biasa biasa jek.. tapi aku rasa bersalah jugak lah ngan jack.. jack selalu tease aku.. dia kata aku minat kat arman tapi aku tak nak share ngan dia.. well i'm not out dear hahaha..
anyway, the wedding was beautiful.. the 7 course dinner kat eastin pun sedap.. chinese food kan..nak buat cam mana, kalau dah kaki makanan cina, berapa course pun tak pe.. walaupun the last serving pukul 11.30pm baru kuar..
tapi yg paling best masa wedding tu is jumpa ngan classmate dedulu.. ada yg dah temban.. ada yg anak dah berderet.. ada yg tak se'friendly' dulu.. ada yg tak berubah.. hehehe...
seronok tgk jack happy jek.. malam tu penuh ngan sanak sedara si patrick tu nyanyi lagu utk the couple.. esp pakcik si patrick yg datang dari KB.. mak ai.. "..i will only sing 2 songs tonight".. wah ala ala artis kan.. 1 hour later dia nyanyi lagi.. lepas lagu no 1 dia siap kata "..for the next number i will sing..".. we all kat table tu gelak jek.. kelakor.. nasib baik suara pakcik tu ok.. hehehe...
i sat next to arman masa dinner tu.. arman is getting married next month..dia ajak aku gi.. i'm planning to go pun.. tapi sebelah pompuan lah, sebab buat kat KB.. boleh ajak AZ gi sekali.. ada few sites yg AZ janji nak tunjuk kat aku.. tak sabar lak rasa hehehe...
anyway..i left the wedding at 12.. ngantuk dah.. kesian jugak kat AZ.. lama lak dia tunggu kat rumah kengkawan dia kat keramat tu..
sesampai jek, dia tak makan dinner lagi.. kesian kan..
so we went for late dinner then terus balik rumah Nik..