::bdkleovirgo::..

this blog is dedicated to my life..my passion and my sensitive heart that no one seems to understand...

Friday, May 27, 2005

::as it is..

guess what.. aku tak jadik main paint ball..
mamat yg sepatut nye aku replace tu kata nak join balik plak..
so tak pe lah.. bagi jek kat bebudak baru kan..
bagi they all enjoy..
play hard, i expect u to work hard too.. hehehe
evil jek bunyi kan..
bukan evil ye.. thats life :)

hari ni nak gi tgk potential rumah baru kat kemaman..
tak tau lah cam ne bentuk nyek..
rate dengar cite 360..
tak pe nanti aku letak gambar dia kat sini hehehe...

so weekn ni aku tak de lah nak buat apa nye selain dari duduk rumah..
harap2 boleh tgk star wars.. kalau x leh then aku tgk madagascar jek lah..
but then again ni cuti sekolah.. sure ramai plak bebudak nak tgk cite tu..
tak pe.. akan ku redah segala dugaan dan rintangan hahaha..

ok have a nice weekn ppl..