::bdkleovirgo::..

this blog is dedicated to my life..my passion and my sensitive heart that no one seems to understand...

Thursday, May 26, 2005

::it is all too familiar..

ada paint ball tournament this saturday..
at first aku memang reluctant nak masuk.. sebab dapat indication from management to give the subordinates jek yg masuk..
tul jugak asyik aku jek nak monopoli kan.. cam x dek org lain plak..
we hae to send 2 teams.. 5 people per team..
memula tu cam ramai jek yg join.. n aku sekadar arrange kan ngan KL nye comittee..
until they changed the date..
at the very last minute (..at a certain point i think it has been a culture lah..)
so org yg nak join dah x nak join pulak..
so aku ler jadik gile dok ajak org sana sini..
end up sebab x de sgt org, aku terpaksa lah menglist kan diri aku ni..

the not so good it, tonsil aku mula buat perangai.. dah bengkak since semalam.. petang ni kena gi clinic nak amik antibiotik..
so aku kalau tonsil tgh tak elok mula lah senang meragam kan.. hmm..
so aku malas nak gi.. cecarik org semua x nak gi..
hmm.. nak tak nak kena lah jgak..
bukan apa.. penat.. next week turun KL lagik.. ada staff tu kawin..
haiyo.. penat ok..

anyway.. subject yg aku nak sembang ni ada lah kait mengait nyek ngan event ni..
well, since we all dtg dari jauh, accomodation disediakan..
tapi on sharing basis..
aku mmg x penah comfortable when it comes to share share with total stranger ni..
sebab aku tau berapa ramai sangat yg x kisah lepak sebilik ngan aku..
only those yg close with me cam Bad ke, ok lah..
dilema aku, they put me up with ada bdk junior ni.. dah la mamat ni segan..
karang sure ada member2 dia cakap2 belakang.. dia jugak malu..
sah sah budak tu karang lari tidur bilik lain.

ni lah dilema aku tetiap kali.. dari sekolah sampai sekarang..
on how ppl somehow rather sceptical sikit..
worst thing is, kengkawan plak cucuk saje nak menyakat kan..
kengkadang aku terfikir gak.. apa salah aku.. hina sangat ke org cam aku sampai org nak rasa cam tu..
masalah nye ada ke track record aku buat apa apa ke atas these 'fixed-roomate'?
ke they all yg menyakat tu yg jeles sebab x leh sebilik ngan aku..
hahahaha..
x pelah.. i dont know how the situation will be this time around.. but i can imagine and expect what will happen..
it is all too familiar...