::bdkleovirgo::..

this blog is dedicated to my life..my passion and my sensitive heart that no one seems to understand...

Monday, May 23, 2005

::mimosa cake..


tangga
.::dipersembahkan oleh::.bdkleovirgo::..
i'm back in kertih..
meeting sepanjang hari..
same goes for tomorrow and d day after..
yup..as usual aku check in kat awana.. this will continue for the next few weeks i guess..
i requested to be placed kat area tengah hotel ni so that i could grab the wifi connection from the lobby, as usual, jawapan yg seperti yg sudah ditulis script, semua dah penuh.. bosan jek..
can i state my preference to them so that in future they will locate me in one of the rooms???.. cam dulu aku selalu buat masa duduk kat nikko and mariot putrajaya.. entah lah.. aku tak harap sangat tapi aku cuba jeks hehehe..

gambar ni aku amik kat office baru aku ni.. tempat besar tapi x de org.. so aku tak berani lah nak lelepak lebih dari kul 8.. sebab gelap n x de org.. lif plak lepas kul 6 tak jalan.. so agak seram jugak lah jenjalan sensorang ke arah kete kan.. so kul 8 is the maxlah.. lebih dari tu aku x berani ler hehehe...

minggu ni aku tak lepak lama sangat kat kertih.. cukup sampai hari rabu.. khamis n jumaat aku lepak kuantan plak.. dah la hari ni aku patut cuti.. tapi x pe..

AZ ada interview kat impiana besok.. patut nye lama dah ex boss dia tu panggil, tapi sebab minah yg duduk position tu x nak kuar, kenalah AZ tunggu.. it seems besok boss dari KL turun nak interview dia.. 1st interview dah lepas, ni 2nd interview plak.. i'm really praying that he gets through.. x saggup aku tgk dia termenung x de keje.. kesian gaks.. insyallah k babe..

masa tgk berita tadi, terkejut dengar cite yg Prof Fawzi Basri meninggal.. aku ingat lagi masa zaman aku kat UUM cam mana geng geng merah cukup anti ngan arwah sebab arwah tegak menolak apa bentuk politik kampus yg dibayangi politik luar esp pembangkang.. so masa tu MPP yg dikuasai geng geng merah mmg panas punggung lah sebab semua they all nak buat x menjadi.. but he has done quite alot for UUM.. al-fatihah...