::bdkleovirgo::..

this blog is dedicated to my life..my passion and my sensitive heart that no one seems to understand...

Tuesday, May 24, 2005

::sengaja jek kan..


AWANA.jpg
.::dipersembahkan oleh::.bdkleovirgo::..
still in awana.. macam biasa keje banyak..
tak tau nak update apa hari ni selain dari AZ gatal buat surprise..
tak de pun plan kata dia nak datang ke awana hari ni..
aku cam biasalah, everytime on my way home aku sure call dia nyek..
so today aku call cam biasa..
tanya lah dia, cam ne interview dia etc.. then aku tanya dia kat mana..
"..kat awana lah.."
demi allah ni?..
"..iye.. saya ada kat sini.."
so i cut the conversation shot n just drove down straight to hotel..
nasib baik aku call awal.. kalau dibuat nye aku call masa aku tgh makan ke etc?.. cam ne.. dia saje jek tak nak call aku awal awal..
sib baik tak kena heart attack... hehhee