::bdkleovirgo::..

this blog is dedicated to my life..my passion and my sensitive heart that no one seems to understand...

Wednesday, June 01, 2005

::apa saje lah awana ni..


::sejadah
.::dipersembahkan oleh::.bdkleovirgo::..
i'm back in kertih.. ingat semalam nak update blog, tapi hotspot kat awana plak problem.. so x leh guna.. hari ni baru bleh update..
one thing i notice pasal awana ni, staff housekeeping they all ni suka sangat susun sejadah.. dah bermacam reka bentuk aku tgk they all susun.. each time aku balik bilik hotel, sure aku notice nyek my sejadah tersusun atau terhias bermacam design.. hari ni they all susun cam dlm gambar ni.. hehehe.. suka sangat they all menyusun.. nasib baik tak susun ala ala hantaran kawin ke hehehe...

still x de news pasal status AZ.. interviewer tu x call call pun.. sian kat dia.. aku hanya mampu tunggu.. kang tetanya bebanyak dia lak tension.. so aku senyap jek lah..

this weekn nak gi wedding hasnur.. bad kata mamat ni protege aku.. ada ke patut hehehe.. anyway, he's getting married this weekn.. dok sibuk suruh aku gi masa nikah, masa sanding n masa wedding kat rumah dia; kota tinggi next month.. aku dah janji nak gi dedua rumah.. tapi aku risau sesat jek masa ke klang nanti hehehe.. boleh kot..

then lepas wedding terus join my mom ngan sister kat melaka.. they all balik rumah my grandma.. my uncle turun dari singapore.. dah lama pun aku tak jumpa my grandma.. tulah jadik nyek kalau terlalu bz ngan keje.. apa lah nak jadik ngan aku ni eks..