::bdkleovirgo::..

this blog is dedicated to my life..my passion and my sensitive heart that no one seems to understand...

Monday, July 25, 2005

::out of love..

AZ tak de hari ni.. dia ke KT
ada exam LHDN..
aku mmg berdoa agar dia lepas ler this 1st hurdle.. followed by 2nd and the interview..
dah dua kali gak aku sound dia pasal isu keje ni..
aku bukan apa, aku kesian, aku takut kalau berterusan cam tu nanti akan bawak more bad perception towards him rather than positive.. it wont look good for his resume pun..
entah ler.. kalau aku ni ada duit banyak nak jek aku bukak business..kedai makan ke apa n suruh dia jaga.. sebab aku tau he's good at that.. food preparation n bab bab layan pelanggan ni dia mmg ok..

so i'm keeping my fingers crossed.. i really hope he would do well tomorrow.. tak kisah la dia kena attach ke mana pun.. its not about me, it's about him.. distance distance ni lain cerita.. pada aku kalau dah sayang, x kisah la kat mana pun.. lagipun our relationship dah nak masuk setahun.. base pun boleh kira kuat jugak..so distance wont do much harm to us..

hmm..kalau x boleh gak by end of august ni, i hope he'll get some temporary job somewhere, get some pocket money and start everything from there.. x de guna menunggu ni.. ni dah lebih setahun dah ni.. i have to help him to succeed..