::bdkleovirgo::..

this blog is dedicated to my life..my passion and my sensitive heart that no one seems to understand...

Monday, September 26, 2005

::bukan tin kosong yg berbunyi..

pelik kan.. if one is so deserving, why do ppl kept on criticizing?..
hari ni sepanjang hari aku dengar radio2 dok mempersoalkan pasal keputusan Malaysian Idol sabtu lepas..
jauh berbeza dengar tin tin kosong yg dok kritik sepet masa sepet menang best film FFM yg lepas, kritikan kali ni berdasarkan valid reasons.. kalau sepet dulu org kutuk sebab juri tak sesuai lah etc, ni org kutuk sebab mmg mamat tu tak boleh menyanyi.. even the judge agree with this.. he mumbles instead of sings..
tak payah lah aku nak tambah dosa kan..
tapi mmg tahun ni suram gila.. AF tak best n MI jauh sekali lah..
so glad that i didnt participate in any of the voting..
cause this year's is just full of crap..

hasil nye.. lahir lah dua org juara yg sama ada mumbles atau bebalik lupa lirik..

sorang akan berjaya menjual album sebab ramai peminat tok tok..
dan sorang yg might just end up masuk u n study balik sebab tak laku..
dengan pantas dia menjulang kejuaraan, dengan pantas juga dia terselit di dlm lipatan sejarah hitam..
esp bila majority of the radio/media mula mempersoalkan..

tak pe lah.. yg pasti aku tak sabar nak nengok cite ni :
http://www.pontianakhsm2.com/

ahaks..