::bdkleovirgo::..

this blog is dedicated to my life..my passion and my sensitive heart that no one seems to understand...

Wednesday, February 08, 2006

::ibu resting at home..

alhamdullilah ibu has been discharged late afternoon yesterday..
ibu yg insist nak balik sangat sebenar nyek.. tak pelah semua test pun dah settle..
elok jugak ibu balik rumah.. kat hospital tu nama jek sakit, tapi bila sisters2 and matron2 lain datang jumpa dia or staff2 dia jumpa dia, dia cakap pasal keje gak.. semalam jek berapa org yg datang and ibu dok sibuk cakap pasal keje keje keje..

all test gave encouraging result.. doc still nak buat test sebab nak determined the root cause..
a stress test is scheduled in 2 weeks time.. then baru tahu how serious is the situation..
as for ECHO and Blood Test, semua ok..

since ibu dah balik rumah, i decided to return home that evening..
took a bus from Hentian Putra at 10pm..
hmm.. i swear that would be my last trip on east coast bound Transnasional bus.. aircond rosak as soon as lepas genting sempah.. and the bus berhenti tak hengat.. in the end arrive home at 3.30am, what could have been 2am.. semalam jugak baru aku realize banyak bus ke kemaman.. Cepat, Sani, Mutiara... semua nyek executive coach.. 3 seats per row.. bus baru.. so my advice to u guys yg naik naik bas ke sini, pilih lah yg lain dari Transnasional yek.. unless korang mmg suka duduk kat seat kecik, ngan aircond tak leh tutup atau tak kisah perjalanan tanpa aircond walaupun korang bayar fare yg sama ngan executive coach yg lain..