::bdkleovirgo::..

this blog is dedicated to my life..my passion and my sensitive heart that no one seems to understand...

Monday, February 13, 2006

::jalan jalan ke desa putra..

semalam aku saje bawak my sister gi project rumah aku tu..
saje jek sebab dah lama aku tak tgk tapak project tu.. nak gak tengok apa progress nye kan..
alhamdulillah it is progressing well..
risau gak kan bab bab rumah terbengkalai ni..
tapi knowing that the project is progressing well, n developer tu pun ada banyak project sekeliling area tu, i'm totally convinced that my investment is indeed a good decision..

lepas tgk kawasan project, kami ke show house pulak..
masa kat situ lah agent kat situ tunjuk planning they all for area tu..
wah dlm masa 3-4 tahun kawasan tu dah jadik ala ala damansara jek.. and my condo tu mmg very the near ngan kedai, carefour dan memacam lagi lah.. sekarang ni pun nak shopping groceries cuma kat belakang jek.. carefour wangsa maju kan dekat shj hehehe...