::bdkleovirgo::..

this blog is dedicated to my life..my passion and my sensitive heart that no one seems to understand...

Friday, March 10, 2006

::me and PGLM finale..

kenapa lah lama sangat aku nak update pasal ni..
entah la either sibuk sangat atau mmg aku sejak akhir2 ni macam x de mood jek nak update apa apa.. ahaks..

anyway, bebaru ni aku gi tgk PGLM buat kali ke-2 nyek.. my dad berjaya dapatkan tiket finale PGLM for me.. sebelum ni aku frust sebab masa aku beli tiket for my parents 12 Feb dulu n nak beli tiket finale on 26, tapi tak boleh sebab dah habis dijual.. sedih ok.. tapi bila extend show they all tu, my dad terus call me and decided to beratur n beli the ticket for me kat IB.. walaupun aku dapat seat RM100 tapi sebelah tepi, aku rasa puas sebab tertunai jugak hajat aku nak tengok finale teater tu.. sebab aku dah janji ngan diri aku, aku tak kisah la aku duduk kat mana pun asalkan aku boleh tengok finale dia..



memang berbaloi gak aku pegi.. walaupun boleh nampak keletihan para pelakon, tapi aku dapat rasa gak yg they all tu sebak sebab it will be their last show and starting the next they no more PGLM performances.. bila tiba kat hujung tu memang aku sendiri dapat rasakan sebak tu.. tak tau la mungkin sebab aku hayati sangat kot lagu tu n terasa lah sebab gi tgk PGLM masa tu sensorang.. AZ tak de =( so ala ala jugak la ahaks.. over kan pakcik ahaks...

anyway, standing ovation malam tu terlebih best skit.. sebab finale kan.. so semua production ppl ada atas pentas tu.. at that point of time aku memang menyumpah diri aku sebab tak bawak camera.. camera sendiri mmg sah sah tak bawak.. tapi kenapa lah aku tak pinjam jek digicam mak aku kan.. isk pelik betul.. hasil nyek, aku tak dapat tangkap gambar org2 atas pentas.. ataupun gambar tiara and stephen masa they all sign autograph untuk aku.. salah siapa???.. salah sendiri lah kan.. nak harap guna camera o2 aku ni ahaks.. gelap lah alamat nyek.. so aku decide tak nak upload langsung gambar guna XDA aku tuh ahaks...

but i'm glad i was there that night.. sanggup kan bdkleovirgo ke singapore next year utk tgk show PGLM kat sana pulak??.. sanggup kah?? ahaks..

yg pasti nyek ring tone utk group Family dlm my phone mmg bertemakan Tinta Dewa.. aku kena listen to Tinta Dewa paling kurang sekali sehari.. sms alarm aku pun amik dari soundtrack remix PGLM.. hmm tolong lah Tiara.. buat real soundtrack please...PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.................
cewah jerit cam lah Datin dengar kan ahaks...